TERAS EVLER BALAT

SİTEMİZ HAKKINDA

Bursa İli, Nilüfer İlçesi Balat Mahallesi Faruk Baykal Caddesi No:15 adresinde ve tapunun 6472 ada, 1 nolu parseli üzerinde kurulu bulunan sitemiz 15,373.85 m2 yüzölçümüne sahip olup toplamda 22si dubleks daire olmak üzere 132 bağımsız bölümden ve her daireye numarası ile ayrılan 2şer adet otopark ve 7 m2 lik özel depo alanlarından ibarettir. 


Sitemizde farklı tipte bahçe katları, ara kat ve dubleks daireler bulunmakta ise de blokların genel yapısı itibariyle tüm katlar aynı mimari yapıdadır. Projeye de adını veren ve her dairenin yaklaşık 30 m2 lik balkon-teras alanı mevcuttur. Bütün daireler büyük ölçüde ana ortak peyzaj alanına, havuza bakmaktadır. E(1-2) VE J(1-2) bloklar doğu-batı yönünde, diğer tüm bloklar ise kuzey-güney yönünde konumlandırılmış, tüm dairelerin gün ışığından yeterli ölçüde istifade etmesi sağlanmıştır. 

Sitemiz bünyesinde 1 adet çevrili açık spor oyun alanı, 1 adet açık çocuk oyun parkı, 1 adet  büyük açık yüzme havuzu, 2 adet kafeterya, 1 adet sosyal tesis, 1 adet kapalı spor salonu, masa tenisi alanları, 2 adet sauna/fin hamamı, WCler, açık ve kapalı duş alanları ve daha bir çok ortak yaşam alanı ile geniş ring yolları, yürüyüş parkurları  mevcuttur.

Sitemizde 5 kişiden oluşan özel danışma personeli, 1 bahçevan, 1 teknik personel ve 3 temizlik personeli ile 1 site müdürü istihdam etmektedir.  

Yapı-mimari kalitesiyle son derece çarpıcı ve iç-dış alanlardaki seçili yüksek marka tanınmışlığına sahip malzeme/ürün donanımıyla meşhur olan, bulunduğu bölgenin en ulaşılabilir konumuna ve bilinirliğine sahip olan Balat Teras Evler Sitemizde mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmek sizlerin elinde.